Beugelsdijk in opspraak, Ajax verbaasd door melding Kiev

2 april 2022, 00:30   Bijgewerkt: 1 april 2022, 23:24

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 1 april.

KKD: Emmen knoeit, maar is wel de grote winnaar, Ihattaren terug

FC Emmen heeft vrijdagavond voor het eerst in zes wedstrijden tijd weer eens punten verspeeld. Het speelde met 1-1 gelijk tegen De Graafschap, maar toch zal het niet al te rouwig zijn om dit resultaat. Het zag naaste concurrenten FC Volendam en Excelsior namelijk verliezen, waardoor zij toch de grote winnaar werden. Bij Jong Ajax keerde Mohamed Ihattaren terug op de Nederlandse velden.

Dit is de volledige loting voor het WK in Qatar

De loting voor het WK van dit najaar zit erop. Nederland is gekoppeld aan Qatar, Senegal en Ecuador, maar ook alle andere deelnemers weten - op een paar uitzonderingen na - helemaal waar ze aan toe zijn. Bekijk hier de gehele poule-indeling.

Nederland aan gastland en winnaar Afrika Cup gekoppeld op WK

Het Nederlands elftal is voor het WK in Qatar van november gekoppeld aan gastland Qatar zelf. Bij de loting, die plaatsvond in Qatar werd Nederland ingedeeld in poule A. Qatar is het groepshoofd en zal het dus moeten opnemen tegen Oranje. Daarnaast werd het Nederlands elftal gekoppeld aan Senegal, dat eerder dit jaar nog de Afrika Cup won en Ecuador completeert de groep.

Dynamo Kiev gaat in de fout met liefdadigheidsduel met Ajax

Dynamo Kiev is in de fout gegaan met de aankondiging van de liefdadigheidscampagne. De Oekraïense club kondigde vrijdag aan dat het oefenduels zou spelen met diverse grote clubs uit Europa en aanvankelijk stond ook Ajax in dat rijtje. De Amsterdammers wisten echter van niets, waarna Dynamo Kiev dat al snel weer rectificeerde.

'Beugelsdijk had aandelen in illegaal gokbedrijf; Clasie gaf geld'

Sparta-spelers Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers blijken aandelen van het illegale gokbedrijf Edobet in hun bezit te hebben gehad, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Ook Jordy Clasie lijkt banden te hebben met het inmiddels opgeheven gokbedrijf. De middenvelder van AZ maakte in het verleden enorme bedragen over naar Edobet, dat kon worden gekoppeld aan crimineel Piet S.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen