'Ajax wacht met geven groen licht over Ten Hag aan Manchester'

21 april 2022, 07:54

Manchester United heeft het papierwerk en het contract van Erik ten Hag volledig rondgemaakt. De Engelse topclub wil de oefenmeester van Ajax het liefst zo snel mogelijk presenteren, maar wacht nog altijd op groen licht van de Amsterdammers. Dat is het enige dat er nog ontbreekt om de deal officieel te maken.

Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano donderdagnacht over de situatie van de deal rond Erik ten Hag. Volgens de journalist wordt een officiële aankondiging al een tijdje voorbereid in Engeland, maar wacht Manchester United nog altijd op een definitief akkoord vanuit Ajax. In de hoofdstad van Nederland ontvangt men volgens The Mirror ongeveer zo'n drie miljoen euro voor Ten Hag.

Of Ajax met het vertragen van de deal probeert om Ten Hag tot een ander inzicht te krijgen, is onduidelijk. De kans op succes daarop lijkt in elk geval erg klein. Gerry Hamstra liet afgelopen weekend nog weten dat Ajax de huidige coach een nieuwe, verbeterde en meeromvattende aanbieding heeft gedaan, maar dat Ten Hag zich momenteel nog niet wilde uitspreken over het komende seizoen. Gezien het sterke gerucht rond Manchester United gaat de coach dat alsnog snel doen.

Lees ookTips voor Ten Hag: op deze posities zijn aanwinsten noodzakelijk

Van der Gaag mee naar Manchester

Verder is ook Romano op de hoogte van het feit dat Ten Hag zijn huidige assistent-coach Mitchell van der Gaag mag meenemen naar Manchester United. Dat is voor Ajax dan weer minder goed nieuws, omdat niet alleen de hoofdtrainer, maar ook een belangrijk lid van de technische staf in de Johan Cruijff Arena vertrekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, of het dan ook zo'n succestrainer blijft, is maar de vraag. Er zijn toch al een aantal toptrainers vertrokken/ontslagen daar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen