Engelse interesse verandert toekomstplannen Memphis niet

2 mei 2022, 14:01

Memphis Depay is niet van plan FC Barcelona al na één seizoen te verlaten. Interesse uit de Premier League wijst de Nederlandse aanvaller van de hand.

Memphis verscheen zondag weer eens aan de aftrap bij Barcelona en maakte tegen Real Mallorca zijn elfde doelpunt in 24 competitiewedstrijden. Ondanks dat de voormalig speler van PSV bijna één op twee loopt en clubtopscorer is, wordt hij steeds vaker in verband gebracht met een zomers vertrek.

Volgens transferspecialist staat Memphis in de belangstelling van diverse Premier League-clubs. De afgelopen week zou de 28-jarige aanvaller meerdere malen zijn benaderd, maar concreet speelt er op dit moment niets. Memphis beschikt bij Barcelona over een contract dat nog één seizoen doorloopt.

"Ik ben hierheen gekomen omdat ik voor Barcelona wil spelen. Natuurlijk wil ik hier nog jaren belangrijk zijn", aldus Memphis, die onder Xavi niet zeker is van een basisplaats. Mede door de aanwezigheid van Pierre-Emerick Aubameyang moet de Oranje-international regelmatig genoegen nemen met een reserverol. Slecht nieuws voor Memphis is dat Barcelona in de zomer nóg een topspits hoopt aan te trekken.

Lees ook: Spaanse media zien Memphis opleven

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen