Kritiek op keuze voor Danilo: "Gaat Feyenoord niet verder brengen"

18 mei 2022, 21:25

Valentijn Driessen snapt er weinig van Feyenoord deze zomer in zee gaat met Danilo. De spits komt transfervrij over van Ajax en moet de nieuwe aanvalsleider worden van de ploeg van trainer Arne Slot. Driessen twijfelt echter of de Braziliaan het verschil gaat maken voor de Rotterdammers.

Danilo slaagde immers niet in het shirt van Ajax. "Ik zie het niet", aldus Driessen in een video-item van De Telegraaf. "Hij het bij FC Twente een jaar heel goed gedaan. Toen was hij nog nieuw voor zijn tegenstanders, hij had alleen nog bij Jong Ajax gespeeld. Volgens mij had hij zeventien doelpunten, dat is een prima aantal. De meeste maakte hij in de eerste seizoenshelft. Daarna hebben we hem bijna niet meer gezien."

Feyenoord deed dit seizoen nooit echt serieus mee in de titelstrijd en werd ook vroegtijdig uitgeschakeld in de KNVB Beker. Dat moet tijdens het nieuwe voetbaljaar natuurlijk anders. "Ik zie in hem niet een speler die Feyenoord verder gaat brengen. Maar misschien zie ik dat wel helemaal verkeerd. Arne Slot denkt daar waarschijnlijk heel anders over, anders laat hij hem niet over komen."

Driessen denkt wel dat Feyenoord gaat proberen om Cyriel Dessers toch langer te binden. "Voor hem stond ook niemand op de banken. Hij heeft het heel goed gedaan in de Conference League. Ik ben heel benieuwd of Feyenoord doorgaat om hem binnen te halen. Ik heb gehoord dat ze die vier miljoen bij elkaar willen verzamelen. Feyenoord heeft wel twee spitsen nodig. Als je dan Danilo gratis binnen kunt halen, beter er mee verlegen dan erom verlegen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen