Fraaie woorden voor United-coach Ten Hag: "Een controlfreak"

2 juni 2022, 12:53

Daley Blind (32) denkt dat Manchester United een uitstekende keuze heeft gemaakt met de aanstelling van Erik ten Hag. De verdediger van Ajax geeft op het clubkanaal zijn visie op de aanstelling en vertelt over de werkwijze van de oefenmeester, met wie hij de laatste jaren samenwerkte.

Blind noemt Ten Hag 'een controlfreak', maar dan wel in de positieve zin van het woord. "Hij is een fantastische trainer voor Manchester United, die van aanvallend voetbal houdt waar de club voor staat", voorspelt Blind. "Hij brengt alle neuzen dezelfde kant op, zodat er een absolute winnaarsmentaliteit ontstaat. Met zijn winnaarsmentaliteit is hij wel een garantie voor prijzen."

De oefenmeester van Ajax maakt niet alleen indruk met de sportieve omstandigheden die hij creëert, maar ook sociaal maakt de coach veel indruk. "Hij vindt dat iedereen binnen Ajax belangrijk is voor het succes van de club. Iedereen wordt betrokken", zei Blind over zijn voormalige coach. Als voetballer stond Blind tussen 2014 en 2018 onder contract bij The Red Devils

Lees ook: Ten Hag ziet Rangnick per direct vertrekken bij Manchester United

Maguire ook blij met Ten Hag

Op de clubsite blikte ook Harry Maguire vooruit op het volgende seizoen onder Ten Hag. "Ik weet zeker dat op de eerste dag van de voorbereiding iedereen staat te springen om te presteren, zijn best doet om indruk op te maken op Ten Hag en in vorm te komen. Er staat ons weer een groot seizoen te wachten", aldus Maguire. "We weten dat we ons moeten verbeteren, want vorig seizoen was lang niet goed genoeg. De nieuwe manager zal een positieve energie brengen en de jongens zullen daarin meegaan."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen