Louis van Gaal boeit, dolt en lacht tijdens persconferentie

3 juni 2022, 00:30

1 juni 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 2 juni.

Van Gaal bespreekt 'niet verstandige' steunbetuiging Memphis

Louis van Gaal vindt het onverstandig dat Memphis Depay zijn steun heeft betuigd aan Quincy Promes, die wordt verdacht van poging tot moord en drugshandel. Tegelijkertijd toont de bondscoach van het Nederlands elftal begrip voor het feit dat Memphis het heeft opgenomen voor zijn maatje.

Van Dijk is het oneens met Van Gaal: "Hij hoort altijd in Oranje"

Als Virgil van Dijk op de stoel van bondscoach van Louis van Gaal zou zitten, dan was Georginio Wijnaldum gewoon geselecteerd voor de Nations League-wedstrijden tegen België, Wales en Polen. De aanvoerder van het Nederlands elftal heeft tegelijkertijd begrip voor de beslissing van Van Gaal.

Van Gaal grapt: "Noa Lang heeft meer kans dan Kevin De Bruyne"

Louis van Gaal is op de afsluitende persconferentie van het Nederlands elftal richting de Nations League-wedstrijd tegen België geconfronteerd met een uitspraak die Noa Lang onlangs heeft gedaan. De aanvaller van Club Brugge vertelde in een interview met Het Laatste Nieuws dat hij ervan overtuigd is dat hij de wereldtop gaat halen.

Van Gaal ziet het zitten in Kuyt: "Maar hij is nog geen goede trainer"

Louis van Gaal denkt dat Dirk Kuyt de kwaliteiten bezit om te slagen als trainer. De 41-jarige Kuyt is donderdag aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van ADO Den Haag. Tijdens de perspresentatie noemde hij Van Gaal een van de trainers van wie hij het meest heeft geleerd.

Kuyt heeft Franken niet nodig: "In principe wil ik hem niet"

Giovanni Franken gaat in principe geen deel uitmaken van de nieuwe technische staf bij ADO Den Haag. Nieuwe hoofdtrainer Dirk Kuyt heeft hem niet nodig.

Portugal knokt zich na invalbeurt Ronaldo terug tegen Spanje

De ontmoeting tussen Spanje en Portugal in de Nations League heeft donderdagavond geen winnaar opgeleverd (1-1). Álvaro Morata leek in Estadio Benito Villamarín de matchwinner te worden, maar Ricardo Horta stak daar vlak voor tijd een stokje voor. In dezelfde groep greep Tsjechië de leiding door Zwitserland te verslaan (2-1).

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen