'Barça maakt werk van nieuw Gavi-contract en baalt van Braithwaite'

4 juni 2022, 22:18

Gavi kan een nieuw contract tekenen bij FC Barcelona. De middenvelder ligt nog een jaar vast in Catalonië en de club wil voorkomen dat hij transfervrij de deur uitloopt of deze zomer voor een schijntje verkocht moet worden. Het talent kan een vijfjarig contract tekenen in Camp Nou, waar een ontsnappingsclausule van één miljard in zijn verbintenis komt te staan.

De onderhandelingen tussen speler en club verliepen tot dusver enorm moeizaam, maar president Joan Laporta liet eerder al weten dat hij alle vertrouwen in een nieuwe verbintenis had. "Hij wil hier bij Barcelona blijven. Het is ook belangrijk om te begrijpen dat we salarislimieten hebben waar we rekening mee moeten houden tijdens de gesprekken." Nu zou er volgens het Spaanse SPORT 'een stap voorwaarts' zijn gemaakt.

Bayern München werd de afgelopen dagen al gelinkt aan de middenvelder, waardoor Barcelona vaart achter de onderhandelingen heeft gezet. Aankomende week zou er al een afspraak op het programma staan tussen de club en een delegatie van de zeventienjarige voetballer, die dit seizoen zijn doorbraak beleefde in Camp Nou. In 34 LaLiga-wedstrijden kwam hij in actie.

Martin Braithwaite

Barcelona wil graag van Martin Braithwaite af, weet SPORT te melden. De Deen heeft geen perspectief op speeltijd, maar zelf ziet de aanvaller dat niet zo. Hij gelooft nog steeds in zijn kansen bij Blaugranas. Celta de Vigo en Valencia willen de aanvaller graag huren, maar de spits houdt dat vooralsnog zelf tegen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen