Koeman over aanstaande Frenkie-deal: "Ik weet dat hij wil blijven"

27 juni 2022 – Ronald Koeman is op de Spaanse televisie ingegaan op de mogelijke transfer van Frenkie de Jong naar Manchester United. Voorlopig is er nog geen akkoord bereikt over een overstap van de middenvelder, maar de gesprekken gaan de goede kant op. Volgens de oud-trainer van FC Barcelona wil de Nederlandse voetballer echter blijven.

Koeman over aanstaande Frenkie-deal: "Ik weet dat hij wil blijven"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij het programma Vaques Sagrades werd Koeman gevraagd naar het mogelijke vertrek van De Jong bij de Catalaanse club. "Ik weet alleen dat Frenkie bij FC Barcelona wil blijven", geeft de toekomstig bondscoach van het Nederlands elftal aan. "Dat heeft hij een paar dagen geleden nog gezegd. Maar ik weet niet of Barça hem wil of moet verkopen, omdat ze geld nodig hebben.

Gezien de financiële situatie in Camp Nou lijkt FC Barcelona open te staan voor een transfer van de middenvelder uit Arkel, mits het gewenste bedrag op tafel komt. In eerste instantie zou Manchester United een bod van 65 miljoen euro hebben uitgebracht op de 25-jarige voetballer, wat niet werd geaccepteerd. FC Barcelona zou zo'n twintig miljoen euro meer willen zien.

Robert Lewandowski
"Hij is een van de weinigen waar FC Barcelona momenteel veel geld voor kan vragen", weet Koeman ook, die zich gezien de penibele financiële situatie ook zijn twijfels heeft over de komst van Robert Lewandowski. "Hij is een geweldige speler, een doelpuntenmachine. Maar hij is wel op leeftijd. "Ik heb mijn twijfels over het betalen van vijftig of zestig miljoen euro voor een speler, ook nog buiten zijn salaris gerekend. Misschien heeft hij nog maar twee goede jaren in zich.'

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd