Ajax zet streep door vertrek Schuurs: topclubs geïnteresseerd

30 juni 2022, 20:44

Ajax is vooralsnog niet bereid om mee te werken aan een vertrek van Perr Schuurs (22). Hoewel diverse clubs uit het buitenland interesse hebben getoond in de centrale verdediger, zijn de Amsterdammers voorlopig niet bereid om mee te werken aan een vertrek.

Dat schrijft Het Parool althans en wordt in het artikel bevestigd door zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg. "Het is voor Perr belangrijk dat hij meer gaat spelen. Daar heeft hij ook de kwaliteiten voor en dat zien andere clubs ook. Zo hebben clubs uit Engeland, de top van Duitsland, Italië en Frankrijk serieuze interesse", somt de belangenbehartiger op.

Met de reeds vertrokken directeur voetbalzaken Marc Overmars werd afgesproken dat Schuurs in deze zomer mocht vertrekken, als er geen vaste basisplaats in zou zitten in Amsterdam, zo geeft Weezenberg aan tegenover het dagblad. Met een tot 2025 lopend contract hebben Klaas-Jan Huntelaar en Gerry Hamstra, de opvolgers van Overmars, echter een sterke onderhandelingspositie.

Lees ookAjax heeft met Wijndal eerste grote zomeraankoop binnen

Transfers Ajax achterin

Aangezien er achterin nogal veel gebeurt momenteel op de transfermarkt in Amsterdam, is de afwachtende houding van Ajax begrijpelijk. Voor Jurriën Timber en Lisandro Martinez is concrete belangstelling, terwijl het transferballetje rond Nicolas Tagliafico ook lijkt te gaan rollen en Noussair Mazraoui reeds is vertrokken. Mede daardoor heeft Schuurs de boodschap gekregen dat hij in deze zomer toch niet mag verkassen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen