'Barça wil niet meewerken aan De Jong-deal en aast op Tagliafico'

6 juli 2022 – Diverse clubs uit de internationale top azen op Frenkie de Jong, maar FC Barcelona heeft nog altijd niet de intentie om de middenvelder te verkopen. Vooral Manchester United zou er alles aan doen om de middenvelder te binden en zou zelfs al een akkoord hebben bereikt over een transfersom, maar Barça houdt voorlopig voet bij stuk.

'Barça wil niet meewerken aan De Jong-deal en aast op Tagliafico'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt The Sun. FC Barcelona wil De Jong het liefst behouden, maar realiseert zich dat een verkoop van de middenvelder wellicht noodzakelijk is in strijd tegen de financiële malaise. De spelmaker zou voor een bedrag van rond de tachtig miljoen euro naar de Premier League kunnen verkassen, een bedrag wat de Spaanse topclub goed kan gebruiken.

Mogelijk wordt een deel van die transfersom geïnvesteerd in het aantrekken van Nicolás Tagliafico. De Argentijnse verdediger mag vertrekken bij Ajax en staat onder meer in de belangstelling van het Franse Olympique Lyon. Barça heeft zich volgens Sky Sports inmiddels gemengd in de strijd om de vleugelverdediger, die afgelopen winter ook al in beeld was.

Destijds weigerde Ajax met het oog op de titelrace mee te werken aan een tussentijds vertrek van de verdediger, maar Tagliafico kreeg wel de toezegging dat hij deze zomer voor een bescheiden bedrag op te halen is.

Reacties

Ajax

gerelateerd