Sparta boekt ongekend dikke zege, AZ speelt gelijk tegen Grieken

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 juli 2022 – Sparta Rotterdam heeft woensdagavond een enorme overwinning geboekt in een oefenwedstrijd. De ploeg van trainer Maurice Steijn won op bezoek bij de amateurs van Steeds Hooger met liefst 0-24. Ook AZ, NEC Nijmegen en Go Ahead Eagles kwamen in actief.

Sparta boekt ongekend dikke zege, AZ speelt gelijk tegen Grieken

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ - PAOK Saloniki 2-2
AZ keek tegen de Griekse topclub PAOK Saloniki al na dertien minuten spelen tegen een 0-2 achterstand aan. Andrija Zivkovic en Kargas Ioannis deden de Alkmaarders pijn. Toch wist de ploeg van Pascal Jansen zich terug te knokken. Vangelis Pavlidis scoorde tegen zijn landgenoten en in de tweede helft was Iman Griffith verantwoordelijk voor de late gelijkmaker.

DIO'30 - NEC Nijmegen 0-7
In de eerste helft had NEC Nijmegen de grootste moeite om het net te vinden tegen de amateurs van DIO'30. Alleen aanwinst Oussama Tannane was voor de thee goed voor de 0-1 met een fraaie vrije trap. In het tweede bedrijf liepen de Nijmegenaren alsnog uit naar een ruime 0-5 overwinning. Joep van der Sluijs (3x), Mikkel Duelund (2x) en Kas de Wit waren trefzeker.

Steeds Hooger - Sparta Rotterdam 0-24
Sparta Rotterdam had op zijn beurt geen kind aan de amateurs van Steeds Hooger. Halverwege stond het al 0-9 dankzij Vito van Crooij (5x), Mario Engels (2x), Jason Lokilo en Aaron Meijers. Na de thee ging Sparta helemaal los. Dankzij Reda Kharchouch (5x), Patrick Brouwer (3x), Mohammed Tahiri (3x), Achraf Madi (3x) en Gaultiér Overman werd het uiteindelijk liefst 0-24.

Go Ahead Eagles - Standard Luik 1-5
Voor Go Ahead Eagles werd het treffen met Standard Luik er een om snel te vergeten. De ploeg uit Deventer kwam via Finn Stokkers nog wel op een 1-0 voorsprong, maar kreeg daarna een pak slaag van de Belgen. Uiteindelijk werd het in Galderen liefst 1-5. De doelpunten van Standard werden gemaakt door Brahim Ghalidi (2x), Noë Dussenne, Lucas Noubi en Eden Shamir.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd