PSV bedingt doorverkooppercentage bij verkoop overbodige Felipe

7 juli 2022 – PSV heeft donderdagochtend officieel afscheid genomen van Luis Felipe (21). De centrale verdediger speelde zijn duels voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren en kwam eenmaal uit de in de hoofdmacht, maar kon niet doorbreken en is daarom verkocht aan Cruzeiro.

PSV bedingt doorverkooppercentage bij verkoop overbodige Felipe

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat laat PSV weten op het clubkanaal. Hoeveel én of er überhaupt een transfersom op tafel komt voor de achterhoedespeler, is niet bekend. Volgens het Eindhovens Dagblad is er wel een doorverkooppercentage bedongen, voor als Felipe in de toekomst alsnog een fraaie transfer maakt. Dan profiteert de club van een eventuele transfersom dan nog mee.

Bij PSV maakte Felipe overigens geen verpletterende indruk, want hij kwam in twee seizoenen tot slechts 34 officiële optredens in Jong PSV en speelde vier minuten mee in de hoofdmacht. In 2020 mocht hij tegen ADO Den Haag bij een 4-0 voorsprong nog een paar minuten meedoen. Eerder trokken ook onder anderen Eran Zahavi, Ritsu Doan en Mario Götze de deur achter zich dicht in het Philips Stadion.

Lees ook: Miljoenenmeevallers brengen PSV opnieuw transfermarkt op

Benitez imponeert
In dezelfde ochtendkrant geeft PSV-middenvelder Joey Veerman een interview, waarin hij juist spreekt over alle aangetrokken spelers. De creatieve voetballer geeft aan dat keeper Walter Benitez een behoorlijk indruk heeft gemaakt in de periode dat hij bij PSV zit. "Dat is een aardige beer zeg, die keeper. Daar verwacht ik wel wat van", looft hij de aanwinst. Naar eigen zeggen kan hij over de rest van de zomerversterkingen nog weinig zeggen omdat zij pas later zijn aangesloten bij de selectie van Ruud van Nistelrooij. 

Reacties

PSV

gerelateerd