PSV moet zoektocht voortzetten: Van de Ven niet naar Eindhoven

7 juli 2022, 23:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft de optie verkend om Micky van de Ven te halen, maar de Eindhovenaren hebben een duidelijke 'nee' gekregen van VfL Wolfsburg. De verdediger kwam afgelopen zomer over van FC Volendam en krijgt nog een kans om zich te laten zien bij de Bundesligaclub.

Het is geen geheim dat Ruud van Nistelrooij nog een extra verdediger aan de selectie wil toevoegen. Eerder werd Shakhtar Donetsk-verdediger Marlon al genoemd en ook Van de Ven was dus een serieuze optie. Technisch manager John de Jong wil overigens alleen een speler halen als die daadwerkelijk iets toevoegt en er direct kan staan. Voor een wisselspeler wil hij de portemonnee op dit moment niet trekken.

PSV kampt achterin met problemen. Ramalho, Olivier Boscagli én Mauro Júnior zijn momenteel geblesseerd, waarbij de mandekker uit Monaco sowieso niet in actie kan komen tot de winterstop. Daarom wordt er gezocht naar mogelijke versterkingen. Van de Ven kan op dit moment van de lijst af, weten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad. Voor Wolfsburg is een deal onbespreekbaar. Hij heeft bij de Bundesligaclub nog een driejarig contract.

Mark van Bommel

Van de Ven had de toptransfer van Keuken Kampioen Divisie-club FC Volendam naar Wolfsburg te danken aan Mark van Bommel, die destijds trainer was bij de Bundesligaclub. Na zijn ontslag moest de mandekker erg veel geduld hebben, maar in de laatste twee speelrondes stond hij in de basis. Wolfsburg hoopt dat hij de stijgende lijn dit seizoen door kan zetten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen