'Man United en Barcelona akkoord over transfer Frenkie de Jong'

12 juli 2022, 08:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United en FC Barcelona hebben een akkoord bereikt over de transfer van Frenkie de Jong, zo beweert Oriol Domènech in het programma Onze van Esport3. De club van trainer Erik ten Hag zou na weken van onderhandelen bereid zijn te voldoen aan de vraagprijs van 85 miljoen euro. De laatste hobbel die Manchester United moet nemen is het overtuigen van De Jong om zijn loopbaan voort te zetten op Old Trafford.

De soap rond De Jong is inmiddels al behoorlijke tijd gaande. Het is geen geheim dat Manchester United de middenvelder wil toevoegen aan de selectie van Ten Hag. Dat gaf Richard Arnold, de CEO van de Engelse grootmacht, vorige maand zelfs toe in een gesprek met supporters. Sindsdien is er veel gezegd en geschreven over de mogelijke toptransfer, maar een akkoord tussen de clubs en met de speler zelf bleef uit.

Tot nu, beweert Domènech. Manchester United en Barcelona zijn er volgens hem uit. Technisch directeur Mateu Alemany zou inmiddels hoofdtrainer Xavi hebben verteld dat Barça de intentie heeft om De Jong te verkopen. Manchester United moet nog wel een akkoord zien te bereiken met de middenvelder. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de Oranje-international blijft het liefst bij Barcelona.

Naast Manchester United zou ook Chelsea oren hebben naar een samenwerking met De Jong. Voor zover bekend heeft de Londense club (nog) geen overeenstemming bereikt met Barcelona over een transfersom. Chelsea heeft een troef in handen die Manchester United niet heeft. Komend seizoen komen The Blues uit in de Champions League, terwijl de ploeg van Ten Hag Europa League-voetbal speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit een veel te grote stap terug en je gaat van de ene onrustige club naar de andere. Niet doen Frenkie. Er zijn vast andere opties waarbij je gewoon in een goed draaiend elftal terecht komt.

maradonna1990
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Manchester het nieuwe Ajax,,,gaat die ten Hag hele mooie dingen beleven,,met de Jong die door ten Hag op de juiste possitie gezet,,Anthony,,van Beek,Martinez,,ziet er toch top uit voor de echte liefhebbers !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen