'Barça werkt Memphis naar uitgang: minder prominent in reclame'

13 juli 2022, 07:30   Bijgewerkt: 13 juli 2022, 07:41

FC Barcelona lijkt geen toekomst te zien in Memphis Depay. De aanvaller heeft weliswaar zelf aangegeven dolgraag langer actief te blijven bij de Spaanse topclub, maar daar komt hij waarschijnlijk niet voor in de plannen. De aanvaller zal op het gebied van promoties minder vaak te zien zijn.

Dat meldt de goed ingevoerde journalist Gerard Romero op Twitter. Barça is op commercieel vlak zeer actief in de Verenigde Staten, waar de club miljoenen verdient. Bovendien beleggen de Catalanen later deze maand een trainingskamp op Amerikaanse bodem. Barça zou de organisatie hebben gevraagd of Memphis minder vaak in de reclames kan voorkomen.

Lees ook: Frenkie en Memphis niet in eerste selectie FC Barcelona

Memphis lijkt daardoor serieus naar de uitgang te worden verdreven. Opmerkelijk is dat niet, aangezien de komst van Raphinha volgens transferexpert Fabrizio Romano een kwestie van tijd is en ook Ousmane Dembélé van plan is langer in Camp Nou te blijven. Bovendien zouden de Spanjaarden dinsdag een ultiem bod hebben neergelegd bij Bayern München voor de komst van Robert Lewandowski.

Memphis beleefde afgelopen seizoen een wisselvallig jaar in het shirt van Barça. De aanvaller was onder Ronald Koeman onomstreden en topscorer, maar raakte na de komst van Xavi geblesseerd en verloor zijn basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen