Bergwijn oppert pikante Ajax-transfer: "Dat zou ik toejuichen"

16 juli 2022, 10:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Memphis Depay is als het aan Steven Bergwijn ligt van harte welkom in de Johan Cruijff ArenA. De aanvaller mag naar verluidt vertrekken bij FC Barcelona en zijn ex-ploeggenoot ziet het wel zitten om bij Ajax nogmaals samen te spelen. Het is zeer de vraag of Memphis daar ook op zit te wachten.

Bergwijn werd onlangs gepresenteerd als duurste aankoop uit de clubhistorie van Ajax. De Amsterdammers betaalden ruim dertig miljoen euro voor de buitenspeler, die de afgelopen seizoenen onder contract stond bij Tottenham Hotspur. De langverwachte aanwinst maakte vrijdagmiddag zijn eerste minuten namens Ajax in een oefenwedstrijd tegen KAS Eupen. Bergwijn speelde een helft mee in het duel dat in 1-1 eindigde.

Na de wedstrijd stond de international van Oranje ook de pers te woord. Ook de situatie van Memphis bij Barcelona kwam ter sprake. "Memphis Depay naar Ajax zou heel mooi zijn", aldus een lachende Bergwijn in gesprek met De Telegraaf. "Ik denk dat Memphis hier qua spel heel erg goed zou passen. Of het realistisch is? Dat weet ik niet. Natuurlijk zou ik het toejuichen, want we hebben sinds onze gezamenlijke PSV-tijd een geweldige band."

Terwijl Bergwijn een contract tot medio 2027 bij Ajax tekende, ligt zijn vriend Memphis nog een seizoen vast in het Camp Nou. De aanvaller lijkt echter niet te kunnen rekenen op een vaste basisplaats en wordt in verband gebracht met een transfer. De ex-speler van PSV, Manchester United en Olympique Lyon werd al in verband gebracht met een rentree in de Premier League en de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zou leuk zijn, maar 2 haantjes (tadic/depay)in een team gaat botsen vermoed ik.

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker wegblijven. Ook voor hemzelf. 'papa' Tadic laat zich niks zeggen. Hij zegt het Depay wel, ipv andersom.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij is te jong om nu al af te bouwen 😅

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen