'Memphis gelinkt aan Ajax, ook interesse uit Italië en Engeland'

16 juli 2022, 12:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Memphis Depay lijkt zich deze zomer te kunnen richten op een vertrek bij FC Barcelona. De aanvaller is zo goed als overbodig door de aanstaande entree van Robert Lewandowksi. In Spanje wordt de international van Oranje momenteel in verband gebracht met een transfer naar Ajax.

Volgens het Spaanse medium SPORT is het in de Johan Cruijff ArenA namelijk een droom om met zoveel mogelijk Nederlanders aan te treden. De in het Camp Nou overbodige Memphis zou dus ook op het lijstje van trainer Alfred Schreuder staan. Steven Bergwijn liet in gesprek met De Telegraaf het wel te zien zitten om ook in het shirt van Ajax samen te spelen met zijn goede vriend.

Mocht Ajax daadwerkelijk een poging gaan wagen voor Memphis, dan is er flinke concurrentie. Vanuit de Serie A wordt de situatie van Memphis immers nauwlettend in de gaten gehouden door Juventus en AS Roma. Daarnaast kan Memphis misschien ook terugkeren naar de Premier League. De ex-speler van Manchester United wordt ook genoemd als versterking voor Tottenham Hotspur.

Braithwaite & Conceição

Ook een andere overbodige speler van Barcelona wordt genoemd bij Ajax. In de Pantelic Podcast wordt Martin Braithwaite genoemd als extra spits. De 31-jarige Deen werkte in het Camp Nou al samen met Schreuder. Verder lijkt het een kwestie van tijd totdat Francisco Conceição zijn handtekening gaat zetten. Volgens het Portugese medium Record komt hij snel over van FC Porto.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee hoor, lekker wegblijven.

ikkejaja
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mag het niet hopen 🤮

CorVersluis16
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oké

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen