Nieuws over Haller kwam hard binnen: "We duimen voor hem"

19 juli 2022, 20:50

Borussia Dortmund heeft geschokt gereageerd op het nieuws over Sébastien Haller. Bij de Ivoriaanse spits is een teelbaltumor geconstateerd. Trainer Edin Terzic is erg geschrokken van het bericht. De oefenmeester geeft op de clubwebsite aan dat de voorbereiding even op zijn kop is gezet.

"Deze week verliep tot gisteren heel goed", laat Terzic weten op de clubwebsite van Borussia. "Het bericht van Haller heeft ons geschokt. We kwamen er een half uur voor het vertrek naar onze oefenwedstrijd tegen Valencia achter. Het was dan ook niet gemakkelijk om met voetbal bezig te zijn. We hebben toch geprobeerd om alles zo professioneel mogelijk te benaderen."

Dortmund verloor de oefenwedstrijd in Oostenrijk tegen Valencia met 1-3. "We hebben er voor de wedstrijd niet met het team over gesproken. Iedereen en achteraf geïnformeerd. Haller heeft ons gisteren meteen verlaten en is naar Duitsland afgereisd voor verder onderzoek. We duimen voor Sébastien en zijn familie en hopen dat hij zo snel mogelijk helemaal zal herstellen."

Haller reageerde zelf via Instagram op alle hartverwarmende reacties. 'Dank jullie allemaal voor de vele berichten na het nieuws van gisteren. Mijn familie en ik bedanken jullie. Ik zal me nu concentreren op mijn herstel, zodat ik sterker terug kan komen. Ik wil jullie bedanken vanuit het diepste van mijn hart voor alle warme berichten die ik heb gekregen.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen