'Chelsea legt bal bij Frenkie de Jong: nog geen bod uitgebracht'

7 augustus 2022, 10:37

Chelsea hoopt zich op korte termijn te versterken met Frenkie de Jong. De 25-jarige middenvelder mag vertrekken van het met financiële problemen worstelende FC Barcelona en heeft zelf wel oren naar een overstap naar de Londense topclub, maar moet voorlopig geduld opbrengen.

Volgens Mundo Deportivo is Chelsea voorlopig niet van plan om een bod uit te brengen op de middenvelder. Chelsea heeft gemerkt hoe lastig het voor Manchester United was om De Jong los te weken bij Barça, vooral omdat de Oranje-international zelf niet open stond voor een transfer naar de Premier League. De Jong moet daarom zelf de eerste stap zetten.

Lees ook: 'Frenkie nu ook met eigen management in de clinch over toekomst'

Alleen als De Jong aangeeft bij de club dat hij wil vertrekken, is Chelsea bereid om een poging te wagen voor de komst van de ex-Ajacied. De Jong, die nog een contract tot medio 2026 heeft in Camp Nou, heeft de laatste weken diverse malen aangegeven dat hij het liefst bij FC Barcelona blijft voetballen. Die club duwt hem echter langzaam richting de uitgang.

Voor De Jong was een overstap naar Manchester United geen mogelijkheid omdat de club van coach Erik ten Hag komend seizoen niet actief is in de Champions League. Dat is bij Chelsea wél het geval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen