Bizar: Swansea geeft zege door twee eigen goals in extra tijd weg

17 augustus 2022, 12:01

Het Engelse Swansea City heeft dinsdagavond op bizarre wijze voorsprong uit handen gegeven. The Swans stonden al binnen twaalf minuten op een 2-0 voorsprong, maar gaven dit tegen Millwall door twee eigen doelpunten in de extra tijd van de wedstrijd weg: 2-2.

Na negentig minuten spelen stond er in Swansea nog een stand van 2-0 op het scorebord, maar het ging in de extra tijd helemaal mis voor Russell Martin. Een eigen doelpunt van Benjamin Cabango zorgde voor de 2-1 in de 93e minuut, waarna Nathan Wood in de 95e minuut tot overmaat van ramp voor Swansea City ook een eigen goal maakte.

Tot ongeloof van Swansea City gaf de club het duel in de slotfase helemaal uit hand, wat gezien de krachtsverhoudingen op het veld totaal onnodig was. Swansea City kreeg, zelfs na de 2-1 in extra tijd, nog grote kansen op een derde treffer. Nadat die om zeep werden geholpen kreeg de club uit de Championship de deksel keihard op de neus.

Ook Oud-PSV'er Joël Piroe, die in de basis mocht beginnen, kon puntverlies van Swansea City niet voorkomen. Bij Millwall staat sinds deze zomer met Zian Flemming ook een Nederlander onder contract. De middenvelder, die overkwam van Fortuna Sittard, zat niet bij de wedstrijdselectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen