'Openstaande rekening tussen Juve en Barça helpt bij Memphis-deal'

17 augustus 2022 – Verschillende partijen hebben woensdag hard gewerkt om de overstap van Memphis Depay van FC Barcelona naar Juventus mogelijk te maken. Transferspecialist Gianluca di Marzio sprak van een 'positieve dag', al is het tot een definitief akkoord nog niet gekomen. Hij vertelde hoe de zaken ervoor staan.

'Openstaande rekening tussen Juve en Barça helpt bij Memphis-deal'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zoals al eerder bekend wil Memphis zijn contract van Memphis bij FC Barcelona - dat nog één seizoen doorloopt - laten ontbinden om zo makkelijker een nieuwe club te vinden. Inmiddels is Juventus zeer concreet om de aanvaller transfervrij over te nemen. Dat juist die club zich gemeld heeft, komt mogelijk niet slecht uit. Om een gratis vertrek van Memphis dragelijker te maken voor Barça, is namelijk afgesproken dat Juventus zal afzien van een deel van de bonussen waar het nog recht op heeft na de eerdere transfer van Miralem Pjanic van Turijn naar Barcelona. 

Onderhandelingen Memphis en Juventus
Intussen zal Memphis ook zelf nog tot een akkoord met Juventus moeten komen. Tot dusver is dat niet gebeurd. Woensdag ontmoette de directie van de Italiaanse topclub het management van de Nederlander. Hoewel de geluiden positief zijn, zullen de laatste details over het salaris en bonussen nog moeten worden afgestemd.

De verwachting lijkt wel te zijn dat de deal rond gaat komen. 'Een definitieve overeenkomst zou binnenkort kunnen worden bereikt.' 

Reacties

LaLiga

gerelateerd