Man United wil opgebloeide aanvaller uit handen PSG houden

8 september 2022, 14:02

Marcus Rashford deelde vorig seizoen in de algehele malaise bij Manchester United, maar is onder Erik ten Hag weer helemaal opgebloeid. FootballTransfers meldt nu dat de club de komende weken met de aanvaller in gesprek gaat om zijn contract, dat na dit seizoen afloopt, te gaan verlengen.

En dat is verrassend, aangezien Paris Saint-Germain volgens de geruchten nog altijd geïnteresseerd is in de 24-jarige Engelsman. Afgelopen zomer zou de Franse kampioen al hebben geprobeerd Rashford toe te voegen aan de selectie, maar van een transfer kwam het niet. Het leek voor de hand te liggen dat de club na dit seizoen een nieuwe poging zou gaan wagen om de dan transfervrije Rashford vast te leggen, maar United wil dat dus voorkomen door zijn contract open te breken en te verlengen.

Vorig seizoen kwam Rashford onder Ole Gunnar Solskjaer en zijn opvolger Ralf Rangnick tot slechts vier doelpunten in de Premier League, waarin hij toch 25 wedstrijden speelde. Ook in de Champions League, waarin United in de achtste finale sneuvelde tegen Atlético Madrid, scoorde hij slechts eenmaal in vijf wedstrijden.

Opgebloeid

Een paar maanden later ziet de wereld er dus heel anders uit in Manchester. Rangnick is verdwenen, Ten Hag nam het over. Na een rampzalige seizoensstart, met twee pijnlijke nederlagen, werden de afgelopen vier wedstrijden allemaal gewonnen en lijkt er eindelijk weer een positieve sfeer rond de club te hangen. Rashford was afgelopen weekend nog tweemaal trefzeker in de thuiswedstrijd tegen koploper Arsenal, dat met 3-1 verslagen werd.

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Einde serieuze carrière als hij naar PSG vertrekt. Een wedstrijd of 10 in de CL op het hoogste niveau en de rest van het jaar tegen Clermont Foot, Brest en Reims. Ik lees het nieuws over PSG ook altijd met een soort filter. Ow Mbappé heeft een hattrick gescoord? Knap zeg! Tegen wie? Ahh het grote Angers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen