Bijlow blikt terug op grote fout: "We kunnen er kort over zijn"

9 september 2022, 11:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Justin Bijlow steekt de hand in eigen boezem na de nederlaag van Feyenoord op bezoek bij Lazio (4-2). De doelman van de Rotterdammers zag er niet goed bij het tweede doelpunt van de Italiaanse tegenstander.

Bijlow werd in de vijftiende minuut in de korte hoek verrast door een schot van Felipe Anderson, al ging Quilindschy Hartman ook niet vrijuit. De linksback gaf de aanvaller wel erg veel ruimte om een schot te produceren. "We kunnen er kort over zijn: het is niet goed van mij. Ik stapte naar rechts en hij pakt mij in mijn korte hoek. Die moet ik gewoon pakken. Of ik dat mijzelf kwalijk neem? Het is niet dat ik het team ermee help, nee", aldus Bijlow tegen RTL 7.

Feyenoord stond in Rome al binnen het half uur met 3-0 achter. "Of ik in de eerste helft naar het scorebord heb gekeken of het al bijna rust was? Daar denk ik eigenlijk niet aan. Ik wil gewoon voetballen en zo snel mogelijk iets rechtzetten. Maar de eerste helft was niet goed", aldus de doelman, die denkt te weten waar het misging. "Lazio kreeg te veel ruimte om te voetballen. Onze pressing was niet helemaal op orde, waardoor zij de vrije man konden vinden. Ze konden op het middenveld opendraaien en waren met lopende mensen heel gevaarlijk. Daar kwamen de meeste kansen uit voort."

Niet snel vergeten

Ondanks de nederlaag vindt Bijlow dat het niet een avond was om snel te vergeten."Hier moet je snel van leren. Lazio speelde in de eerste helft op een heel hoog tempo, daar moeten wij op voorbereid zijn. We gaan ook zeker de beelden terugkijken. In de tweede helft kwamen we beter uit de startblokken. Dan zie je nog dat we terugkomen tot 2-4. De tweede helft was in ieder geval beter dan de eerste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bijlow was lang een doelman die punten kon pakken, maar hij maakt nu te vaak onnodige fouten helaas.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen