Romano ontkent interesse Ten Hag in 'dure' Griezmann

19 september 2022, 14:31

Manchester United is vooralsnog niet van plan om zich te versterken met Antoine Griezmann. De Franse aanvaller is al wekenlang onderdeel van een opmerkelijk pokerspel tussen FC Barcelona en Atlético Madrid. Het United van Ten Hag wilde volgens The Athletic als oplossing dienen, maar dat klopt volgens transferexper Fabrizio Romano niet.

"Ik heb vernomen dat er geruchten zijn dat Griezmann afgelopen zomer op de verlanglijst stond van Manchester United, maar dat klopt niet", schrijft Romano in zijn column namens Caught Offside. "Griezmann focust zich volledig op Atlético Madrid en heeft geen vertrek naar een andere club overwogen. De situatie rond hem is nog steeds niet duidelijk."

Griezmann kwam bij Atlético wekenlang slechts een halfuur in actie. Dat had te maken met een afspraak die Barça en Atlético hadden gemaakt toen de linkspoot werd verhuurd. Als Griezmann dit seizoen gemiddeld meer dan dertig minuten zou spelen, is Atlético verplicht om na dit seizoen veertig miljoen euro over te maken. Dat vindt de Madrileense topclub echter te veel.

Omdat FC Barcelona het enorme salaris van Griezmann niet kan ophoesten, moet de aanvaller komende zomer verkocht worden. De komende weken wordt gesproken over een overeenkomst waar beide partijen beter van worden. Inmiddels is in ieder geval afgesproken dat Griezmann weer meer dan dertig minuten mag spelen. Volgens de Daily Mail ligt er inmiddels een akkoord over een transfersom van 25 miljoen euro. Afgelopen weekend stond de spits tegen Real Madrid (2-1 nederlaag) direct in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen