Pikante transfer naar Barcelona mogelijk een optie voor Asensio

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

20 september 2022 – Marco Asensio is volgens Mundo Deportivo op de radar van FC Barcelona verschenen. De 26-jarige aanvaller is een interessant doelwit voor de Catalanen, daar hij aan het einde van het seizoen waarschijnlijk transfervrij is op te pikken bij Real Madrid. Asensio zit in zijn laatste contractjaar en lijkt niet te willen verlengen.

Pikante transfer naar Barcelona mogelijk een optie voor Asensio

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

In Spanje ging men ervan uit dat het de afgelopen transferwindow al tot een vertrek van Asensio bij Real Madrid zou komen. De Spaanse aanvaller met Nederlandse moeder werd in verband gebracht met clubs als AC Milan, Arsenal en Newcastle United, maar bleef uiteindelijk in Madrid. Asensio speelde dit seizoen verdeeld over vier invalbeurten nog maar 47 minuten voor Real Madrid.

De linkspoot is er sinds zijn zware blessure in 2019 niet meer in geslaagd zijn niveau uit zijn eerste seizoenen bij Real Madrid te halen. Vorig seizoen kwam hij weliswaar 42 keer in actie voor de landskampioen én Champions League-winnaar, maar voornamelijk als invaller. Zijn perspectief is er, ondanks het uitblijven van de komst van Kylian Mbappé, niet beter op geworden. Ancelotti kiest op de flanken voor Vinícius Júnior, Rodrygo en Federico Valverde.

Barcelona houdt de situatie van de 29-voudig Spaans international nauwlettend in de gaten. In Camp Nou vindt men Asensio vanwege zijn leeftijd, niveau en tactisch aanpassingsvermogen een interessante speler. Asensio beschikt bovendien op 26-jarige leeftijd al over de nodige ervaring, terwijl hij nog een lange carrière voor de boeg heeft.

Waar een transfer afgelopen zomer uitbleef, lijkt die er na dit seizoen wel van te komen. En dan zullen er ongetwijfeld meerdere clubs geïnteresseerd zijn om hem binnen te halen. Eén van die clubs is dus mogelijk Barcelona. Asensio is mede door zijn veelzijdigheid een interessante speler voor de ploeg van Xavi Hernández. Asensio kan op beide flanken uit de voeten en ook in de as. Tel daar zijn transfervrije status én de goede band tussen Barça-president Joan Laporta en zaakwaarnemer Jorge Mendes bij op en verrassend is het niet dat Barça volgend jaar mogelijk wil toeslaan.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  LaLiga

  gerelateerd