Relatief lage afkoopsom in contract Ousmane Dembélé onthuld

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

21 september 2022L'Équipe heeft de gelimiteerde transfersom die Ousmane Dembélé in zijn contract bij FC Barcelona heeft staan onthuld. De 25-jarige aanvaller kan voor het relatief lage bedrag van 50 miljoen euro worden overgenomen. Liefst 50 procent daarvan gaat naar Dembélé zelf.

Relatief lage afkoopsom in contract Ousmane Dembélé onthuld

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dembélé verlengde in juli na lange en moeizame onderhandelingen zijn contract bij Barcelona tot de zomer van 2024. Daarvoor deden beide partijen water bij de wijn. Barça deed de Franse aanvaller een verhoogd salarisvoorstel, terwijl Dembélé afzag van een tekenbonus.

Ook troffen de speler en club een akkoord over een transferclausule. Dembélé kan het komende jaar voor 50 miljoen euro worden weggekocht bij Barcelona. Wordt de clausule geactiveerd, dan gaat 25 miljoen euro daarvan naar Dembélé en zijn vertegenwoordigers.

Dembélé lijkt voorlopig gewoon bij Barcelona te blijven. De buitenspeler is het seizoen goed begonnen en kwam in acht wedstrijden (waarvan zeven keer als basisspeler) tot twee doelpunten en vier assists.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd