Oranje-international maakt indruk: "Zou hij een hartslag hebben?"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 september 2022 – Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart hebben donderdagavond genoten van het spel van Jurriën Timber. De centrumverdediger speelde in de Nations League een uitstekende wedstrijd op bezoek bij Polen. Dat was ook de analisten van de NOS na afloop zeker niet ontgaan.

Oranje-international maakt indruk: "Zou hij een hartslag hebben?"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Timber was onder bondscoach Louis van Gaal opnieuw een van de drie verdedigers in het hart van de defensie. Hij speelde daar samen met Virgil van Dijk en Nathan Aké. Timber houdt zo onder meer Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij op de bank. "Het gemak waarmee hij zich staande houdt, is echt ongelooflijk. Dit was pas zijn negende wedstrijd voor ons land, maar het lijkt wel alsof hij al tachtig interlands heeft gespeeld", aldus Van Hooijdonk.

"Ik vind dit echt geweldig hoor, pas 21 jaar. Hij is geruisloos in het elftal gekomen", vervolgde Van Hooijdonk, die in zijn woorden werd ondersteund door collega-analist Van der Vaart. "Zal hij een hartslag hebben? Hij maakt zich echt helemaal niet druk", voegde Van der Vaart nog toe. Aanstaande zondag (20.45 uur) speelt Oranje zijn volgende interland in de Nations League. Dan is België in de Johan Cruijff ArenA de tegenstander.

Timber had geweldige statistieken tegen Polen
De 21-jarige verdediger mag terugkijken op een uitstekende wedstrijd, waarin hij samen met zijn ploeggenoten Robert Lewandowski in bedwang wist te houden. Timber had van heel Oranje de meeste balcontacten, was het meest zuinig met de bal en leed het minste balverlies van alle basisspelers. Daarnaast stond hij verdedigend zijn mannetje. Hij onderschepte drie keer de bal en had, samen met captain Van Dijk, de meeste uitverdedigende acties.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd