Martínez kijkt uit naar Oranje: "Perfecte laatste wedstrijd voor WK"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 september 2022 – Roberto Martínez heeft erg veel zin in de interland tussen Nederland en België. De bondscoach van de Rode Duivels weet dat het voor zijn ploeg lastig gaat worden om Oranje nog van de eerste plek af te houden. Toch ziet hij in de burenruzie een uitstekende generale repetitie voor het WK.

Martínez kijkt uit naar Oranje: "Perfecte laatste wedstrijd voor WK"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We moeten proberen te winnen en dan zien waar het doelsaldo ons naartoe leidt", vertelde Martínez donderdagavond in gesprek met Het Nieuwsblad. "Als ik de perfecte laatste wedstrijd voor de WK-selectie zou mogen kiezen, dan zou ik altijd voor Nederland kiezen. Omwille van de voorbereiding, de fans, de historische rivaliteit, de betekenis en het feit dat dit een uitwedstrijd is. Dit is echt ideaal."

Lees ook: Henry tegen Oranje op Belgische bank na rode kaart Martinez

De bondscoach zit zelf overigens niet op de bank tegen Oranje. Hij kreeg donderdagavond tegen Wales (2-1 overwinning) een directe rode kaart. Toch weet hij al wat hij van plan is in de Johan Cruijff ArenA. "Er zullen zeker wat wijzigingen in het elftal komen. Het is een gelegenheid om wat uit te proberen. Ik weet al hoe we gaan spelen maar de spelers zijn nog niet bekend", verklapte de Spanjaard.

Nations League
Voorafgaand aan de laatste groepswedstrijd in groep A4 van de Nations League is het verschil tussen Nederland en België drie punten in het voordeel van Oranje. De bezoekers moeten dus sowieso drie punten pakken om op gelijke hoogte te komen. Als twee ploegen in punten gelijk eindigen, volgt een beslissing op onderling resultaat. De eerste ontmoeting eindigde in een 1-4 overwinning voor Oranje.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd