Clubloze Castaignos duikt op bij beloftenploeg FC Groningen

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 september 2022 – Luc Castaignos gaat zijn conditie op peil houden bij de beloftenploeg van FC Groningen. Het voormalige toptalent is na zijn vertrek bij het Griekse OFI Kreta clubloos en krijgt van hoofd jeugdopleiding Art Langeler de kans om te werken aan zijn fitheid in de zoektocht naar een nieuwe werkgever.

Clubloze Castaignos duikt op bij beloftenploeg FC Groningen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat meldt Voetbal International. Van een definitieve samenwerking tussen Castaignos en Groningen is nog geen sprake. Wel maakte Castaignos onlangs kenbaar dat hij openstaat voor een avontuur in Nederland, waar hij in het seizoen 2017/18 voor het laatst actief was. Als huurling van Vitesse keerde de aanvaller destijds terug in het land waar het voor hem allemaal begon.

Castaignos debuteerde in 2010 namens Feyenoord en groeide al op piepjonge leeftijd uit tot basisspeler bij de destijds financieel geplaagde club. Met vijftien goals in de Eredivisie groeide de jeugdinternational uit tot absolute smaakmaker bij de worstelende Rotterdammers. Het leverde hem een miljoenentransfer op naar Inter, maar verder dan één goal kwam hij daar niet.

De laatste jaren is de 29-jarige spits bezig aan een zwerftocht door Europa. Bij FC Twente haalde Castaignos nog drie seizoenen op rij de dubbele cijfers, maar sindsdien gaat het bergafwaarts met de aanvaller. De laatste jaren speelde hij voor Eintracht Frankfurt, Sporting CP, Vitesse, Gyeongnam FC en OFI Kreta, waar hij afgelopen zomer vertrok.

Lees ook: 'FC Groningen sluit verbannen topscorer weer in de armen'

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd