FC Barcelona krijgt eindelijk weer eens goed nieuws over blessures

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 september 2022 – FC Barcelona heeft eindelijk ook weer eens goed nieuws gekregen uit de ziekenboeg. Waar Héctor Bellerin, Frenkie de Jong, Memphis Depay, Jules Koundé, Ousamane Dembélé en Ronald Araújo in de afgelopen weken wegvielen, keert Sergi Roberto (30) dit weekend terug in de wedstrijdselectie van de Catalaanse grootmacht. In principe is hij de enige rechtsback die beschikbaar is.

FC Barcelona krijgt eindelijk weer eens goed nieuws over blessures

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Want zowel Koundé, Araújo en Bellerin (bij de club opgelopen) zijn andere opties die Xavi heeft aan de rechterkant van de verdediging, maar die vielen in de interlandbreak allen weg bij FC Barcelona. Roberto was de laatste weken afwezig vanwege achillesproblemen, maar kan komend weekend tegen Real Mallorca wel weer terug bij de spelersgroep van Xavi.

De rechterkant van de achterhoede van FC Barcelona was tot de komst van Koundé en Bellerin een van de probleemposities. Er werd deze zomer afscheid genomen van Sergino Dest, Oscar Mingueza en Moussa Wagué waardoor Xavi moest improviseren. Zowel Roberto, Koundé, Araújo als ook Bellerin hebben op die positie gespeeld onder Xavi. Vermoedelijk ziet de coach in Bellerin de nummer één, want Koundé en Araújo gebruikt hij liever als centrale verdediger.

Lees ook: Barça overweegt sensationele comeback Messi: "Het is haalbaar"

Vermoedelijk moet Xavi het met zijn ploeg wel doen zonder De Jong, Memphis, Koundé, Dembélé en Araújo. Laatstgenoemde is in elk geval niet van de partij en zal ook in de kraker tegen Real Madrid over ruim twee weken niet in actie komen. Welke spelers er dan weer terugkeren in de spelersgroep, is nog niet bekend. 

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd