Fraaie award voor Nederlandse enclave van Serie A-sensatie Udinese

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

29 september 2022 – In Duitsland is Union Berlin dé verrassing van het seizoen. In Engeland gaat het om Brighton & Hove Albion die een sensatie is en in de Serie A behoort Udinese als suprise tot de eerste drie ploegen. De Nederlandse enclave van Bram Nuytinck en Kingsley Ehizibue is daarvoor beloond met een fraaie prijs.

Fraaie award voor Nederlandse enclave van Serie A-sensatie Udinese

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Udinese-trainer Andrea Sottil heeft namelijk de prijs voor de beste trainer van de maand september in de Serie A gewonnen. Dat is niet geheel verrassend, want in de afgelopen maand werden topploegen AS Roma (4-0) en Internazionale (3-1) op knappe wijze verslagen. Dat is vooral ook te danken aan de aanvallende kwaliteiten van het team, want geen ploeg maakte tot dusver meer goals dan Udinese in de Serie A (15).

De achterstand op koplopers Napoli en Atalanta Bergamo bedraagt slechts één punt en die laatste ploeg is na het komende weekend (waarin eerst Hellas Verona wacht voor Udinese) na de interlandbreak de eerstvolgende opponent. In de weken daarna volgt achtereenvolgend SS Lazio, Torino en Cremonese in de Italiaanse competitie.

Lees ook: De Vrij volgend zorgenkindje voor bondscoach Van Gaal

Nederlandse enclave Udinese
Overigens speelden er de laatste jaren nog veel meer Nederlanders in het shirt van Udinese dan dit seizoen het geval is. Het contract van Marvin Zeegelaar liep in de afgelopen zomer af, terwijl in de seizoenen daarvoor Hidde ter Avest en William Troost-Ekong ook actief waren in Stadio Friuli.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd