Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen SC Cambuur

1 oktober 2022, 08:28   Bijgewerkt: 1 oktober 2022, 08:41

PSV kan in de wedstrijd tegen SC Cambuur nog geen beroep doen op aanvaller Luuk de Jong. De captain van de Eindhovenaren is nog altijd geblesseerd aan zijn kuit en heeft de race tegen de klok om op tijd verloren. Volgens het Eindhovens Dagblad begint de koploper van de Eredivisie daarom opnieuw met Xavi Simons in de punt van de aanval.

Simons fungeert de laatste weken al regelmatig als valse nummer negen. De afwezigheid van Luuk de Jong raakt PSV vooralsnog niet, aangezien de topclub zich vlak voor de interlandbreak verzekerde van de koppositie. De 4-3 overwinning op Feyenoord gaf coach Ruud van Nistelrooij weinig redenen om wijzigingen door te voeren in zijn opstelling.

Daardoor wordt het middenveld opnieuw gevormd door Ibrahim Sangaré, Guus Til en Joey Veerman. Achterin krijgt Jarred Branthwaite de voorkeur boven zijn Braziliaanse concurrent André Ramalho. De Engelse huurling was twee weken geleden nog trefzeker tegen Feyenoord. Branthwaite vormt de achterhoede met Jordan Teze, Armando Obispo en Phillip Max.

De ziekenboeg is nog altijd niet leeg bij PSV. Olivier Boscagli (knie), Mauro Júnior (lies), Noni Madueke (enkel), Luuk de Jong (kuit) en Marco van Ginkel (hamstring) zijn voorlopig nog uit de roulatie.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Branthwaite, Obispo, Max; Sangaré, Til, Veerman; Saibari, Simons, Gakpo

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen