Club Brugge blijft verrassen en kan CL-overwintering al ruiken

4 oktober 2022, 23:05

Club Brugge heeft dinsdagavond opnieuw een geweldige prestatie geleverd in de Champions League. De ploeg van trainer Carl Hoefkens won in het eigen Jan Breydel Stadion met 2-0 van Atlético Madrid. Tottenham Hotspur stelde op zijn beurt teleur en kan aan de bak.

Club Brugge - Atlético Madrid 2-0

De talentvolle Nederlander Bjorn Meijer mocht in de basis beginnen bij Brugge. Noa Lang moest genoegen nemen met een plekje op de bank, waar hij de gehele wedstrijd bleef zitten. Brugge had de eerste twee duels gewonnen en legde in eigen huis ook Atlético verrassend over de knie. Kamal Sowah was in de eerste helft goed voor de openingstreffer en na een uur spelen sloeg ook Spanjaard Ferran Jutglà toe namens de Belgen. Antoine Griezmann had de wedstrijd nog spannend kunnen maken, maar hij faalde vanaf elf meter.

FC Porto - Bayer Leverkusen 2-0

De eerste helft in Portugal bleek er vooral een van net niet te zijn. Aan beide kanten werd een doelpunt door de VAR afgekeurd en kort voor rust liet Patrik Schick na om Leverkusen vanaf de strafschopstip op 0-1 te zetten. Dat kwam de Tsjech in het tweede bedrijf duur te staan. In het laatste kwart van de wedstrijd brak Zaidu Sanusi de ban namens Porto en gooide Wenderson Gaelono het duel op slot. Tot overmaat van ramp kreeg Oranje-kanshebber Jeremie Frimpong ook nog zijn tweede gele kaart namens de bezoekers.

Eintracht Frankfurt - Tottenham Hotspur 0-0

Tottenham Hotspur leek met twee vingers in de neus de groepsfase te gaan overleven. Toch staan de Londenaren er na drie wedstrijden in groep D niet goed voor. Tottenham kwam op bezoek bij Eintracht Frankfurt, de winnaar van de Europa League, niet verder dan een 0-0 gelijkspel. De ploeg van manager Antonio Conte staat wel met vier punten op de tweede plek, maar wordt op de hielen gezeten door Eintracht (vier punten) en Olympique Marseille (drie punten). Sporting CP is met zes punten de koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen