Pasveer wil niets weten van vormdip bij Ajax: "Laat me niets aanpraten"

11 oktober 2022, 23:32

Ajax-keeper Remko Pasveer kwam met twee interlands en even zo veel clean sheets achter zijn naam met een uitstekend gevoel uit de interlandperiode. Maar de sluitpost zag er sindsdien tegen Napoli en FC Volendam niet goed uit en in Amsterdam kwam er een crisisperiode oplaaien. Toch wil hij nog niet spreken van een vormdip bij zichzelf.

"Als je wint en de nul kan houden, krijg je een beter gevoel. Het kan zo snel gaan. De laatste weken gaat het op persoonlijk vlak best goed", stelt Pasveer op het clubkanaal van Ajax. Daarop is hij overigens tegelijkertijd wel eerlijk: "Tegen FC Volendam maak ik een fout en dan hoor je direct alweer allemaal geluiden. Ik laat me niet zo snel dingen aanpraten."

Dat het met de Amsterdammers als ploeg niet geweldig gaat, moet Pasveer erkennen en dat merkt hij ook aan de hoeveelheid werk die hij heeft. "Vergeleken met vorig seizoen heb ik het nu drukker, maar dat is inherent aan alle wisselingen binnen de club. De vastigheden moeten er opnieuw in, daar zijn we druk mee bezig. Dat heeft tijd nodig", houdt de keeper wel vertrouwen in een goed seizoen van Ajax.

Lees ook: "Duidelijk dat Pasveer weer de Pasveer is die hij altijd was"

"De zekerheden vallen wat sneller weg als er iets gebeurt in een wedstrijd. Dat was vorig seizoen minder. Het enige wat we kunnen doen is hard werken, erover praten en doorgaan. Dat is iets waar we heel druk mee bezig zijn", benadrukt de goalie, die hoopt dat Ajax in staat is om woensdagavond revanche te nemen op Napoli na de 1-6 thuisnederlaag. "Er heerst wel een gevoel van revanche. Iedereen zal gebrand zijn om een goed resultaat te halen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen