'Komst Zerrouki naar Feyenoord wordt steeds onwaarschijnlijker'

2 november 2022, 17:10

De kans dat Feyenoord zich gaat versterken met Ramiz Zerrouki wordt steeds kleiner. De middenvelder van FC Twente stond afgelopen zomer nog hoog op de verlanglijst van de Rotterdammers, maar die lijken definitief naast de komst van de controleur te grijpen.

Volgens 1908.nl is het verschil tussen wat FC Twente wil ontvangen en wat Feyenoord wil betalen simpelweg te groot. De Enschedeërs hebben een sterke onderhandelingspositie en kunnen een forse transfersom voor de Algerijnse middenvelder vragen. Daar kan Feyenoord hoogstwaarschijnlijk simpelweg niet aan voldoen. Daardoor moet Feyenoord doorschakelen naar andere alternatieven.

De boomlange middenvelder Ladislav Krejci van Sparta Praag is in beeld om het middenveld te versterken, zo werd eerder al gemeld. Feyenoord streed tot de laatste transferdag om de krabbel van Zerrouki, die de naar Benfica vertrokken Fredrik Aursnes moest opvolgen. Door de komst van Zerrouki moest afgelopen zomer echter een dikke streep.

Het lijkt erop dat Feyenoord ook nu niet kan rekenen op de komst van de middenvelder. Zerrouki is sterk aan het seizoen begonnen en behoort tot de uitblinkers van FC Twente, dat op de vierde plaats in de Eredivisie staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kan die vertekende stand laten zien . Maar hoe je het ook brengt Feyenoord is gewoon een stap omhoog voor deze speler . Al vind ik niet dat mijn club echt het randje van onze mogelijkheden moet opzoeken ,om hem te halen . Er zijn goedkopere opties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen