'Egoïstische' Malen maakt zich niet populair bij teamgenoot

3 november 2022, 14:01

Donyell Malen heeft zich woensdagavond tijdens de Champions League-wedstrijd tussen FC Kopenhagen en Borussia Dortmund de woede van Anthony Modeste op de hals gehaald. De 34-jarige aanvaller deed na afloop zijn beklag in gesprek met Sport1.

Malen maakte zich niet populair bij Modeste door aan het begin van de tweede helft de bal van zijn teamgenoot af te snoepen en vervolgens een kans om zeep te helpen. Had hij dat niet gedaan, dan had Modeste zelf kunnen uithalen. "Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt", klaagt de ervaren Franse aanvaller. "Maar zoals ik eerder heb gezegd: we moeten samenwerken. Ik wil niet te kritisch zijn, we zijn een team."

Voor Dortmund verliep de uitwedstrijd tegen Kopenhagen teleurstellend. De Duitse club kwam door een doelpunt van Thorgan Hazard nog wel op voorsprong, maar moest vlak voor rust de 1-1 van Hákon Haraldsson incasseren. Hoewel Dortmund in de tweede helft nog wel aandrong, viel de 1-2 niet. De puntendeling had geen grote gevolgen, want ook bij een zege was Dortmund als tweede geëindigd.

Als nummer twee van de groepsfase van de Champions League zal Dortmund in de volgende ronde een van de groepswinnaars treffen. Dat zijn Napoli, FC Porto, Bayern München, Tottenham Hotspur, Chelsea, Real Madrid, Manchester City en Benfica.

Lees ook'Egoïstische' Malen maakt zich niet populair bij teamgenoot

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen