Japan
0 – 0
Kroatië

Aanvallende zorgen voor Duitsland na afhaken pechvogel Reus

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

10 november 2022 – De Duitse bondscoach Hansi Flick maakt op korte termijn zijn definitieve selectie voor het WK in Qatar bekend, maar volgens het Duitse Sky zal Marco Reus het toernooi andermaal aan zich voorbij moeten laten gaan.
Reus raakte in september geblesseerd in het duel van zijn club Borussia Dortmund met rivaal Schalke 04.

Aanvallende zorgen voor Duitsland na afhaken pechvogel Reus

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Daarna maakte hij tot twee keer toe een kortstondige rentree, maar kreeg hij steeds weer te maken met een terugval. Het is een bittere pil voor Reus, die ook het door Duitsland gewonnen WK van 2014 aan zich voorbij moest laten gaan. Ook op het EK van 2016 ontbrak de 33-jarige aanvaller, en in 2021 bedankte hij voor het Europese toernooi.

Afgelopen dinsdag ontbrak Reus andermaal toen zijn club het opnam tegen VfL Wolfsburg (2-0 verlies). Lukas Nmecha maakte in dat duel de tweede treffer voor het elftal van verdediger Micky van de Ven, die zelf de score had geopend. Ook Nmecha zal er in Qatar echter niet bij zijn. De 23-jarige spits kwam in het duel met Dortmund in botsing met Mats Hummels, speelde de wedstrijd wel uit maar moet een aantal weken rust houden met knieproblemen.

Havertz in de spits?
Eerder werd al duidelijk dat Timo Werner in Qatar ook ontbreekt bij de Duitsers, die het in de groepsfase onder meer op zullen gaan nemen tegen Spanje. Daarnaast zijn onze oosterburen in groep E ingedeeld bij Japan en Costa Rica. In Duitsland wordt aangenomen dat Chelsea-speler Kai Havertz bij afwezigheid van een 'echte' spits in de punt van de aanval zal worden geposteerd.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd