'Ajax en geflopte aanvaller al na 114 minuten uit elkaar'

16 november 2022, 12:18   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lucas Ocampos heeft zijn laatste wedstrijd voor Ajax mogelijk al gespeeld. Volgens AS wijst alles erop dat de 28-jarige aanvaller in januari terugkeert bij Sevilla.

Ajax haalde Ocampos op Deadline Day binnen als opvolger van de naar Manchester United vertrokken Antony. De Amsterdammers wilden de Argentijn eigenlijk voor twintig miljoen euro definitief overnemen van Sevilla, maar daar stak de Raad van Commissarissen een stokje voor. Ocampos kwam uiteindelijk op huurbasis, inclusief een koopoptie, over uit Zuid-Spanje

Ocampos leek aanvankelijk rustig te worden gebracht door Alfred Schreuder, maar inmiddels is duidelijk dat tienvoudig international van Argentinië simpelweg niet voorkomt in de plannen van de trainer. De teller na een half seizoen staat op slechts 114 minuten, verdeeld over zes invalbeurten in de Eredivisie en Champions League.

Het lijkt voor alle partijen het beste als er op korte termijn een einde wordt gemaakt aan de huurovereenkomst. Bij Sevilla lijkt er meer speeltijd weggelegd voor Ocampos dan bij Ajax, al zou de Andalusische club er ook voor kunnen kiezen om hem bij een andere club onder te brengen. Het contract van Ocampos bij Sevilla loopt in de zomer van 2024 af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

RJTuijnman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niks van gezien waar ik warm of koud van werd. Goddank werd ons een miskoop van 20 miljoen bespaard. Hadden ze dat ook maar met Bassey en Bergwijn gedaan! Of met Grillitsch (sp?)

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ocampos, wilt gewoon niet ,na het afketsen van de koop optie, houd hij het voor gezien ,als hij terug gaat speelt hij daar de sterren van de hemel, let maar op ...

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

GDM DAT IS 1 KNEUS WEG BY AJAX NU DE REST VAN DE MIS KOPEN DEZE ZOMER EN SCHREUDER NATUURLIJK

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Logisch

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen