'Cody Gakpo hoog op verlanglijstje van Real Madrid voor winterversterking'

13 december 2022, 21:46

Cody Gakpo lijkt na zijn geweldige WK-campagne niet meer te stoppen. De Eindhovense vleugelflitser scoorde in elk groepsduel van Oranje en kan rekenen op de nodige interesse van Europese topclubs. Onder andere Real Madrid zou hem willen inlijven.

Dat schrijft Defensa Central. De vleugelspeler van PSV kon in de zomer al verkassen naar de Premier League maar besloot te blijven, inmiddels staat hij op negen treffers en twaalf assists in de eredivisie. Tijdens een forumavond van de Supportersvereniging heeft Marcel Brands al verteld wat PSV wil hebben voor Gakpo.

Lees ook: Gaat Real Madrid voor Gakpo? "Dat melden betrouwbare bronnen"

"Je moet realistisch zijn. Als je het hebt over Cody Gakpo en de prijs die aan hem is verbonden, zullen tussen de tien en twaalf clubs in Europa het zich kunnen veroorloven. Over het specifieke bedrag is niet gesproken, maar als de juiste aanbieding komt dan kan Cody vertrekken. Die afspraak was al gemaakt voordat ik kwam. Hoe dan ook, het moet een recordtransfer zijn voor PSV", aldus de algemeen directeur.

In de zomer wilde onder andere Southampton Gakpo overnemen, de club zou rond de veertig miljoen geboden hebben. Het transferrecord waar Brands het over heeft is van Hirving Lozano. De Mexicaan verruilde PSV voor Napoli voor 45 miljoen euro.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen