Weghorst is een running gag en keiharde kritiek op Lahoz l FCUpdate Recap

14 december 2022, 00:30   Bijgewerkt: 13 december 2022, 23:20

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 13 december.

Argentinië naar finale met dank aan uitblinkende Messi en Álvarez

Aan de hand van Lionel Messi heeft Argentinië zich geplaatst voor de WK-Finale. Kroatië was het eerste half uur de betere maar werd uiteindelijk met 3-0 verslagen. Messi benutte zelf een strafschop en bereidde de 3-0 van Julián Álvarez met een prachtige solo voor. Het hele artikel lezen? Klik hier!  

Hilarisch: Weghorst running gag in Argentinië na Messi-ruzie

Wout Weghorst werd na de uitschakeling van het Nederlands elftal flink aangepakt door Lionel Messi. Tijdens een interview ging de kleine Argentijn los tegen de man die namens Oranje twee goals had gemaakt en hem nog even de hand wilde schudden. In eigen land zijn de uitspraken van Messi richting Weghorst inmiddels bezig aan een enorme opmars. De woorden 'Qué miras bobo? Anda pa'alla, bobo' is inmiddels een ware running gag in Argentinië. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Cristiano Ronaldo pakt door: transfer én international tot EK 2024'

Cristiano Ronaldo (37) is niet van plan om te stoppen als international van Portugal. De aanvaller belandde tijdens het WK in Qatar op de bank en werd vervolgens door Marokko uitgeschakeld met zijn land. Toch wil hij nog niet stoppen als international van Portugal, zelfs niet als de huidige bondscoach aanblijft. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Keiharde kritiek voor Lahoz: "Soms is hij compleet de weg kwijt"

De FIFA maakte zondagavond bekend welke scheidsrechters nog even in Qatar mogen blijven. De naam van Antonio Mateu Lahoz stond niet op het lijstje. Dat zal voor niemand een verrassing zijn geweest. De Spanjaard had afgelopen vrijdag de leiding over de kwartfinale tussen Nederland en Argentinië. Na een rustig begin liep het volledig uit de hand. Ook oud-scheidsrechter Mario van der Ende heeft geen goed woord over voor het optreden van Lahoz. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Dertig extra vliegtuigen voor Marokko: "Beste fans ter wereld"

Nog één nachtje slapen en dan hoopt Marokko zich ten koste van Frankrijk te plaatsen voor de WK-finale. Het Noord-Afrikaanse land maakte in Qatar al veel indruk door in de groepsfase boven België en Kroatië te eindigen en in de achtste- en kwartfinale af te rekenen met respectievelijk Spanje en Portugal. Marokko zal in ieder geval gesteund worden door duizenden landgenoten. Er worden zelfs dertig extra vliegtuigen ingezet om de supporters van Marokko naar Doha te brengen. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Waarom Mandzukic met een rode kaart werd weggestuurd bij Kroatië

Mario Mandzukic (36) werd al in de eerste helft weggestuurd bij de nationale ploeg van Kroatië. De assistent-coach kreeg een directe rode kaart, omdat hij in woede ontstak na de beslissing van scheidsrechter Daniele Orsato. Daarop stuurde hij hem buiten beeld van de bank af. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen