Heerenveen wil af van twee dure krachten en zoekt voorin versterking

23 december 2022, 16:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij sc Heerenveen staat er een en ander te gebeuren op de transfermarkt. Los van de ontwikkelingen rond Andries Noppert, van wie de Friezen overigens verwachten dat hij blijft maar op wie wel een hoop verdiend kan worden, zal er nog meer gebeuren in de komende tijd. Voorin komt er wat bij, twee duurdere krachten mogen weg.

Daarover schrijf de Leeuwarder Courant vrijdag. Linksachter Rami Kaib (25) leek op weg naar het Zweedse Nörrkoping, maar technisch directeur Ferry de Haan heeft daarover al een paar weken niets gehoord. De back is voorbijgestreefd door Mats Köhlert, maar is wel een dure kracht en mag derhalve vertrekken.

Dat geldt ook voor Tibor Halilovic (27), die niet altijd meer zeker is van een basisplaats. In de vorige jaren was hij nog een van de tuiblinkers, maar mede door de komst van Pelle van Amersfoort lijkt zijn rol definitief uitgespeeld. Concrete interesse voor de Kroaat, eveneens een van de grootverdieners in het Abe Lenstra Stadion, is er echter nog niet.

Lees ook: Van Wonderen niet bang voor vertrek Noppert: "Dat weet ik niet"

Transfers Heerenveen

Aan inkomende transfers wordt ook duidelijk gedacht. Net als in de afgelopen zomer blijft sc Heerenveen op zoek naar buitenspelers, zeker nu Kees van Wonderen van systeem is veranderd. "Daar willen we graag iets bij. Maar dat ligt eraan of jongens weggaan", erkent De Haan. Daarbij kan een miljoenendeal van Noppert ook nog helpen, al is het rondom hem momenteel nog stil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen