'PSV volgt veelscorende miljoenenaanvaller Fofana (20)'

31 december 2022, 14:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft aanstaand Chelsea-aanvaller David Datro Fofana (20) op het verlanglijstje gezet. De spits komt deze winter voor tien miljoen euro over naar The Blues vanuit het Noorse Molde FK. Algemeen directeur Marcel Brands heeft aangegeven dat er nog geen poging voor hem ondernomen is, maar er speelt wel 'iets'. 

Het Eindhovens Dagblad deed navraag naar aanleiding van de geruchten in de Italiaanse voetbalwereld. Het klopt dat PSV de aanvaller op verschillende lijstjes heeft staan, maar gesprekken met Chelsea over de aanvaller zijn er nog niet. 'Navraag leert dat daarvoor nog geen enkele concrete actie is ondernomen', schrijft de regionale krant over de ontwikkelingen.

Als PSV wel een lijntje uitgooit naar de talentvolle spits, dan is het nog wel steeds de vraag of hijzelf wel naar Londen wil verkassen. Luuk de Jong is immers de vaste eerste keuze in het team van Ruud van Nistelrooij. 'De positie achter De Jong is wel een aandachtspunt bij de Eindhovenaren, al zijn er met bijvoorbeeld Yorbe Vertessen en Fodé Fofana wel opties voor vervanging', weet het regionale medium.

Lees ookArsenal en Chelsea azen op peperdure versterkingen in de winter

Ook Xavi Simons en Guus Til zijn op de plek van De Jong gebruikt, die maandenlang afwezig was in de eerste seizoenshelft bij PSV vanwege blessureleed. Mede door het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool zijn er voorin meer opties om ook de zijkanten te benutten, waardoor een extra spits geen overbodige luxe hoeft te zijn. Fofana maakte dit seizoen 21 doelpunten en gaf zeven assists in 37 officiële wedstrijden bij de Noorse club Molde FK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen