'Oranje blijft in trek bij Bayern; nog een Nederlander op verlanglijst'

5 januari 2023, 18:50

Bayern München is op de achtergrond druk bezig om zich ook richting de toekomst te versterken. De grootmacht uit Beieren is daarom onder meer bezig met een nieuwe rechtsback. Denzel Dumfries is een van de namen die nog altijd op het lijstje staat in de Allianz Arena.

Bayern houdt serieus rekening met een aanstaand vertrek van Benjamin Pavard. Hasan Salihamidzic en Marco Neppe speuren om die reden de markt af en zijn ook uitgekomen bij Dumfries. De 26-jarige rechtsback van Internazionale wordt al langer in verband gebracht met een transfer naar de Bundesliga. Volgens het Duitse medium tz blijft de belangstelling in leven, maar heeft Bayern meerdere ijzers in het vuur.

Lees ook: Naam Kudus valt nu ook bij lastige zoektocht Manchester United

Zo worden ook de verrichtingen van de negentienjarige Malo Gusto nauwlettend in de gaten gehouden. Hij ligt nog tot medio 2024 vast bij zijn huidige werkgever Olympique Lyon. Dumfries heeft in Milaan op zijn beurt nog een contract tot de zomer van 2025. Daarnaast kijkt Bayern ook rond in de eigen jeugdopleiding. Tarek Buchmann (17) wordt gezien als een groot talent in de jeugd van de huidige koploper van de Bundesliga.

Nederlanders

Een eventuele entree van Dumfries kan de Nederlandse enclave bij Bayern nog maar eens vergroten. Afgelopen zomer streken Ryan Gravenberch en Matthijs de Ligt al neer bij de recordkampioen van Duitsland. Natuurlijk is de Marokkaans-Nederlandse Noussair Mazraoui ook van de partij en voegt Daley Blind zich spoedig bij de selectie. Hij wordt naar verluidt snel gepresenteerd en komt transfervrij over van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen