Transferadvies voor Feyenoord: 'Hem vervangen is ontzettend moeilijk'

8 januari 2023, 22:10

Feyenoord is hard bezig met het halen van een vervanger van Quinten Timber op het middenveld, maar volgens Willem van Hanagem is het wellicht verstandiger om juist achterin te kijken. Daar is Gernot Trauner in principe de rest van dit seizoen uitgeschakeld en hem vervangen, wordt een veel lastiger karwei.

Dat schrijft het icoon van de club in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad zondagavond. 'Gernot Trauner vervangen is gewoon ontzettend moeilijk, dat is duidelijk', schrijft hij onder meer over de situatie van de Rotterdammers. Trainer Arne Slot bevestigde voor het duel zondag dat hij Trauner in principe niet meer terugverwacht dit seizoen en indien wel dan is het een bonus en pas echt tegen het einde. 

Zonder Trauner en Timber had Feyenoord wel gewoon de zege kunnen pakken bij FC Utrecht, stelt De Kromme. 'Feyenoord had kunnen winnen in Utrecht, al volgde de beste fase van die club pas in het laatste deel van de wedstrijd', erkende de oud-interntional ook over de remise in de Domstad (1-1).

Lees ook: Feyenoord geeft niet op en biedt FC Twente vraagprijs voor Zerrouki

Zerrouki naar Feyenoord

In zijn column gaat Van Hanegem ook nog in op de soap rond middenvelder Ramiz Zerrouki. In hem ziet hij weliswaar een prima aanwinst, maar het prijskaartje is volgens Van Hanegem te fors in de winterstop. 'Leuke speler, maar voor zoveel geld zou ik het niet doen. Dan maar in de zomer en goedkoper', is het oordeel van het clubicoon.

Voorlopig is dat ook waartoe Feyenoord wordt gedwongen. Ondanks een verhoogd bod van de Rotterdammers, dat richting de in totaal acht miljoen euro ging, is het standpunt van zijn werkgever FC Twente nog altijd niet veranderd en is de club niet bereid mee te werken aan een winters vertrek, zo schrijft TC/Tubantia zondagavond. Zerrouki zelf steekt niet onder stoelen of banken dat hij graag naar De Kuip wil vertrekken. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen