'Ontslag hangt Schreuder bij Ajax boven het hoofd bij verlies tegen FC Twente'

13 januari 2023, 18:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alfred Schreuder moet een goed resultaat halen met Ajax in de Johan Cruijff Arena tegen FC Twente. Mocht Ajax punten verspelen in eigen huis tegen de Tukkers, dan kan het een week voor De Klassieker tegen Feyenoord weleens einde verhaal zijn voor de coach. Vooral een nederlaag lijkt voor hem een nekslag te kunnen worden.

Dat stelt Valentijn Driessen van De Telegraaf en dat kwam ook bij RTV Oost ter sprake. "Er gaat natuurlijk wel iets gebeuren als Ajax daar een slecht resultaat haalt", verwacht Driessen in de Kick-Off van de ochtendkrant. "Dan moet de trainer echt gaan vrezen. Ik ben benieuwd of hij dan zeven dagen later tegen Feyenoord nog mag doen. Bij een gelijkspel denk ik dat hij nog een kans krijgt, maar met een opzichte nederlaag in eigen huis tegen FC Twente kun je niet thuiskomen."

Ook bij de regionale omroep RTV Oost werd de situatie van Schreuder besproken. "Als je vroeg op voorsprong komt, dan wordt het toch een geweldige clash", schetst journalist Tijmen van Wissing. "Dan gaat het hele stadion zich tegen Schreuder keren. En ja, als het een enorme oorwassing wordt voor Ajax - wat ik niet verwacht - dan zou het maar zo de vierde trainer in de laatste vijftien jaar kunnen zijn dat een trainer van Ajax ontslagen wordt na een wedstrijd tegen FC Twente." Dat overkwam eerder Jan Wouters, Co Adriaanse en Marcel Keizer over een periode van een kleine twintig jaar.  

Lees ook: Brama zet Ajax op scherp: "Zij individueel betere spelers

Magallán twee

Driessen stelt dat er 'een hoop mis gaat' in Amsterdam, waar men naast de komst van Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) greep. "Maar ik hoorde al dat dat Lisandro Magallán twee was, dus je moet blij zijn dat hij niet naar Ajax komt", stelde de journalist verder. "Je moet blij zijn dat hij zelf niet wil." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DIESEL72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

VANDAAG ER NOG UIT TRAPPEN DEZE RAT 🐀 SCHREUDER

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen