Haller na zijn terugkeer op het veld: "Iedereen was zo blij voor mij"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 januari 2023 – Het is een prachtig beeld, dat van Sébastien Hallers zijn terugkeer op het voetbalveld. De Frans-Ivoriaanse spits van Borussia Dortmund is zelf natuurlijk ook ontzettend blij. "Het is het best mogelijke gevoel: terugkomen", aldus Haller in een interview met zijn club.

Haller na zijn terugkeer op het veld: "Iedereen was zo blij voor mij"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De goalgetter had maar acht minuten nodig voor een hattrick in het vriendschappelijke duel met FC Basel. De oud-spits van Ajax scoorde een strafschop, een intikkertje en wist zijn derde treffer te maken uit een hoekschop. Eerder deze week speelde hij al een kwartiertje mee in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Fortuna Düsseldorf.

Lees ookVideo: Haller maakt hattrick binnen acht minuten bij Borussia Dortmund 

"Het is het best mogelijke gevoel: terugkomen, doelpunten maken, het team helpen, elke dag de verbetering in je lichaam voelen. Wat er ook gebeurt op het veld, we vergeten niet dat we allemaal mensen zijn en dat het belangrijk is dat we bij elkaar blijven. We wisten dat het geen gemakkelijke situatie was en het beste gevoel voor een aanvaller is om terug te komen en te scoren. Dat waardeer ik, ze waren blij voor me. Ik hoop dat ik nog meer doelpunten voor ze kan maken", zei Haller tegen zijn club. 

Afgelopen zomer kwam de doelpuntenmaker over van Ajax, maar nog voordat hij zijn eerste minuten kon maken voor de Duitse club werd bij hem teelbalkanker geconstateerd. De kanker bleek kwaadaardig, waardoor hij flinke behandeling moest ondergaan. Hij heeft twee operaties achter de rug en onderging vier chemokuren, maar de spits kon deze week weer voor het eerst meedoen met een wedstrijd. 

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Ajax

    gerelateerd