Pijnlijk nieuws voor Greenwood: Nike ziet geen toekomst in de aanvaller

6 februari 2023, 15:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De toekomst van Mason Greenwood (21) blijft voorlopig nog even onzeker. Hoewel onlangs duidelijk werd gemaakt door het openbaar ministerie in Manchester dat de aanklachten tegen hem van verkrachting en mishandeling zijn komen te vervallen, is de reputatie van het voormalig toptalent nog altijd verre van hersteld. 

Nike heeft namelijk maandagmiddag laten weten niet verder te gaan met Greenwood. De spits van Manchester United stond voor de aanklachten aan zijn adres onder contract bij het sportbedrijf, maar moet nu op zoek naar een nieuwe sponsor. "Mason Greenwood is niet langer een Nike-atleet", stelt een woordvoerder van Nike maandagmiddag tegen het Engelse blad The Sun

Het nieuws is opvallend, omdat Greenwood zelf eerder op de dag zijn Instagram-pagina had veranderd. Daarop waren zowel Manchester United als Nike nog steeds in zijn bio te zien, ondanks het feit dat hij meer dan honderd foto's verwijderde. The Sun meldde daarom dat Greenwood zowel bij Nike als bij Manchester United voor een tweede kans zou gaan, maar hier ziet het bedrijf dus geen heil in.

Lees ook: Opvallend: Greenwood wijzigt Insta-pagina en wil nieuwe kans onder Ten Hag

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen