Sierd de Vos raakt gevoelige snaar bij Antonio Rüdiger na Madrileense derby

25 februari 2023, 22:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sierd de Vos heeft een gevoelige snaar geraakt bij Antonio Rüdiger na de derby tussen Real Madrid en Atlético Madrid (1-1). De commentator van Ziggo Sport was aanwezig in het Santiago Bernabéu en sprak met enkele spelers.

De Vos vroeg naar een rode kaart die Ángel Correa kreeg voor een vermeende elleboogstoot bij Rüdiger. Er was zeker contact, maar de verdediger van Real Madrid maakte daar ook wel erg dankbaar gebruik van.

"De beelden spreken voor zich", reageerde Rüdiger op de vraag wat er gebeurde tussen hem en Correa. Toen De Vos vroeg of de rode kaart voor Correa terecht was, herhaalde Rüdiger: "De beelden spreken voor zich."

"Rüdiger reageert geïrriteerd!", schrijft Ziggo Sport dan ook bij de beelden. "El Sierd spreekt na afloop de spelers van Atleti en Real Madrid, maar bij de een komt er meer uit dan bij de ander."

De rode kaart was controversieel: Atlético liet in een venijnige tweet van vijf woorden het ongenoegen erover blijken. Nada nuevo en el Bernabéu schreef Atlético, ofwel: niets nieuws in het Bernabéu.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen