Ihattaren vertelt over Yasmine, nieuw rugnummer en de beste tijd uit zijn leven

2 maart 2023, 18:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Ihattaren heeft donderdagmiddag een vraag-en-antwoordsessie gehouden op Instagram. De aanvaller van Juventus, die hard werkt aan zijn terugkeer op het veld, beantwoordde vragen over zijn professionele en persoonlijke leven.

Ihattaren kreeg bijvoorbeeld de vraag wanneer hij weer in actie te zien is "Snel weer", beloofde de ex-PSV'er. "Ik ben op de goede weg." Ihattaren geniet van het leven in Turijn. "Ik heb het enorm naar mijn zin. Een mooie stad, ik geniet er enorm van." Ihattaren vertelde bovendien dat hij niet alleen in Italië is, want zijn moeder en twee vrienden zijn bij hem.

Als hij weer terugkeert op het voetbalveld, gaat hij nummer 52 dragen, zo kondigde Ihattaren aan. Met dat nummer debuteerde hij voor PSV en het is 'altijd al' zijn lievelingsnummer geweest.

Verder kreeg Ihattaren de vraag wat de mooiste periode uit zijn leven was. "In de jeugd bij PSV", vertelde hij. Ook ging hij in op zijn veelbesproken relatie met Yasmine Driouech, zijn ex-vriendin die aangifte deed tegen Ihattaren van mishandeling, maar haar verhaal later afzwakte. "Yasmine is altijd belangrijk voor me geweest, zowel in mijn carrière als privé. We blijven zeker van elkaar houden", liet Ihattaren weten. Hij noemde haar zijn 'beste maatje'. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen