Feyenoorders balen: "Dat mag ons nooit gebeuren, slecht van ons"

9 maart 2023, 23:20

Feyenoord-middenvelder Mats Wieffer baalt gigantisch na het gelijkspel. De controleur merkte tijdens het duel dat Shakhtar Donetsk niets creëerde donderdagavond in het heenduel van de achtste finales in de Europa League, maar toch op voorsprong kwam en een punt pakte. 

"Ze hebben na de pauze niets gecreëerd", baalde Wieffer zichtbaar voor de camera's van Veronica over het resultaat. "Geen schot op doel en dan gaat het bij zo'n standaardsituatie toch weer mis. Dan ben je doodziek van." Wieffer stond vlak bij het moment waaruit de Oekraïners scoorden uit een corner. "De bal komt laag voor, die gozer valt en krijgt hem op je rug. Dit mag nooit gebeuren, slecht van ons."

Ook aanvoerder Orkun Kökcü had geen vrolijk gezicht voor de camera's na het late gelijkspel. "We hebben een klote gevoel", vatte hij de avond samen. "We speelden te gemakkelijk. We dachten dat het wel weer makkelijk zou gaan", was de captain opvallend kritisch op zichzelf en zijn ploeggenoten.

Lees ook: De beoordelingen: Feyenoord imponeert in tweede helft in Polen

"En dan komen we weer op achterstand uit een standaardsituatie. Dan moet je het wéér goedmaken. Daar moeten we vanaf", vond Kökcü. "Elke week komen we achter of gaat het moeilijk. We moeten de kansen die we krijgen, afmaken. We hebben liever dat je gewoon twee of drie voorstaat en het kan uitspelen. Dit is heel zuur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen